Executive Chef Peter Dudáš
Peter Dudáš má dlhoročné skúsenosti z viacerých prvotriednych hotelov v zahraničí, ako aj z reštaurácie s michelinskou hviezdičkou vo Francúzsku. Pre hotel Crowne Plaza Bratislava vytvoril novátorský koncept bezlepkovej kuchyne.
Executive Chef Peter Dudáš
Peter Dudáš má dlhoročné skúsenosti z viacerých prvotriednych hotelov v zahraničí, ako aj z reštaurácie s michelinskou hviezdičkou vo Francúzsku. Pre hotel Crowne Plaza Bratislava vytvoril novátorský koncept bezlepkovej kuchyne.
Detaily podujatia
Cena: od 60 eur na osobu
Dĺžka trvania: 2 – 3 hodiny
Počet hostí: 6 – 12 hostí
Miesto konania: Letná terasa s bylinkovou záhradkou alebo reštaurácia Fresh!
Ak máte záujem o viac informácií, ponuku alebo objednávku,
kontaktujte nás
Kontaktné údaje
V prípade doplňujúcich otázok sa na nás neváhajte obrátiť telefonicky alebo emailom.